Okategoriserade

Ändringar inför HT20/VT21

Hej allihopa,

Jag heter Rob och är tävlingsansvarig på BMK Södermalm. Jag presenterar härmed några uppdateringar som kommer ske i samband med att säsongen 20/21 startar. Dessa punkter känns igen från årsmötet, men nu har styrelsen kommit överrens om vilka förändringar som kommer att ske inom verksamheten.

Administration

Vår administration har varit manuell och krånglig vilket har skapat en stor arbetsbörda och bidragit till felaktigheter. Nu börjar vi med ett nytt system som heter MyClub, som används för att organisera medlemmar och avgifter inom klubbverksamheten. Som spelare behöver man vara registrerad sig inom MyClubs medlemsregister.

Alla medlemmar i klubben under säsongen 2019/2020 bör redan ha fått en registreringslänk till MyClub, har ni inte sett den ber vi att ni kontaktar oss snarast. Ett formulär för registrering och köplacering av nya spelare som inte är medlemmar i klubben finns på originalsidan av hemsidan (eller här).

Verksamhetsmål

BMK Södermalm har nu officiella verksamhetsmål som ligger ute på hemsidan. Intentionen med dessa är att förklara syftet med klubbens olika grupper och vad vi strävar efter. Dessa mål kommer att hänvisas till när vi skapar ändringar i framtiden. De finns tillgängliga här.

Våra olika träningsgrupper

Vi har en ny ungdomsgrupp som heter Tävlingsgrupp 3. Gruppen är skapad för att överbrygga klyftan mellan Badmintonskolan (Lördagsgrupperna) och Tävlingsgrupperna. Tävlingsgrupp 3 kommer att träna före T1 på tisdagar och parallellt med Badmintonskolans grupper på lördagar.

Om du eller ditt barn är intresserad av att starta i Tävlingsgrupp 3, skicka gärna ett mail till tranare@bmksodermalm.se.

Träningstiderna och bantiderna har justerats en aning. Titta igenom vårt spelschema för att se exakt vilken tid som din grupp spelar. Till exempel så har Tävlingsgrupp 1 nu fyra banor – istället för tre på torsdagar. Tidigare användes denna bana av Elitmotionärsgruppen, men då T1 är alldeles för stor för att samsas på tre banor, så har denna förändring varit nödvändig för att få gruppen att fungera. Elitmotionärsgruppen har fortfarande en dedikerad bana på tisdagar, och de har även tider på torsdagar, lördagar och söndagar som delas med de andra grupperna.

På söndagar kommer vår huvudtränare Sara att hålla privatträning med ett fåtal individer under träningspasset kl 17-19. Detta träningspass är öppet för alla spelare i T1 och T2 och ingår i säsongsavgiften. Hon kommer själv att organisera anmälningar till detta träningspass månadsvis. Om man vill spela på söndagar men inte har ett bokat träningspass så finns det som vanligt fritt spel på de andra banorna.

Endagsmotionär

Vi har tidigare haft en grupp med vuxna endagsmotionärer som betalat en reducerad avgift och endast spelat en dag i veckan. Vi har fortfarande kvar detta val, men endast på lördagar. Gruppen heter nu Lördagsmotionär. Om man har tidigare valt denna grupp men istället vill spela på tisdagar, torsdagar eller söndagar så måste man istället välja den vanliga Motionärsgruppen och betala hela avgiften. Dock kan man som lördagsmotionär komma ned i mån om plats och betala 100:- för tisdagar, torsdagar och söndagar.

Avgifter

Avgiften kommer att höjas en aning för tävlingsgrupperna och badmintonskolan för att klubbens ekonomi ska fungera. Fakturor kommer att skickas ut i slutet av augusti i samband med säsongsstarten.

Hoppas att allt låter bra och spännande för er! Hör gärna av ni direkt till mig, eller till bmksodermalm@gmail.com om ni har frågor eller synpunkter.

Med vänliga hälsingar,
Rob Stephenson
Tävlingsansvarig
tavling@bmksodermalm.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *